PEGASUS LIVING

Pegasus Living är ett företag som arbetar med kommunikationslösningar, strategier, varumärke samt olika utvecklingsprojekt.

Företaget drivs och ägs av BrittMarie Eriksson, som har lång erfarenhet både nationellt och internationellt, från offentlig sektor och privat näringsliv samt att arbeta både mot B2C- och B2Bkunder.
Erfarenhet finns från många olika branscher som t.ex. bygg & boende, plast, glas & porslin, livsmedel, utbildning och landsbygdsutveckling för att nämna några.

Med över 25 års erfarenhet är BrittMaries styrka att snabbt sätta sig in i olika uppdrag samt att se möjligheter på ett mycket effektivt och kreativt sätt. Hon är en utvecklingsorienterad problemlösare som entusiasmerar både kunder och medarbetare.

Behöver ni hjälp med koncept- eller produktutveckling, projektledning, marknadskommunikation, stärka ert varumärke eller hyra en marknadschef?
Då, hjälper vi er gärna!

PEGASUS LIVING

Pegasus Living kan fungera som en extern resurs för kortare uppdrag, interimsuppdrag eller som ett alternativ till en intern avdelning som extra resurs eller på löpande uppdrag. Allt efter ert behov!

Vi bygger även nätverk, samverkar och samarbetar med olika aktörer som passar för olika uppdrag och lösningar.

LITE KURIOSA:
BrittMarie har levt, rest och startat företag i Indien.
Bokskogen är hennes passion, där hon hämtar ny energi och inspiration.
Är utbildad yogalärare inom hata- och ashtanga yoga.
Uppskattar goda viner och är utbildad till vinconnoisser.
Medförfattare till boken:
”Market research – Best Practice – 30 Visions for the future”.
PEGASUS LIVING ÄR MÖJLIGGÖRARE INOM MARKNADSFÖRING, KOMMUNIKATION OCH STRATEGI

Pegasus Living Oppmanna Kyrkväg 184 • 290 37 Arkelstorp • 070-545 00 41