” I LB Senior ligger fokus på omtanke och omsorg. Vi har lång erfarenhet av vad människor vill ha och behöver för att trivas och må bra. Dessutom har vi gjort gedigna undersökningar av vad personer över 55 år önskar att få ut av sitt boende. Utifrån dessa erfarenheter har vi utvecklat vår nya serie. Vi kombinerar funktionell design med hög tillgänglighet och resultatet är ett boende där man trivs och kan bo kvar länge. Det har varit både utmanande och roligt och vi har lärt oss mycket på vägen. Den serie vi nu presenterar är jag mycket stolt över att ha varit med om att ta fram. Det är ett hus jag själv vill bo i, trots att jag inte riktigt känner mig redo att titulera mig senior. Och det är just det som är grejen – det här är en boendeform som passar många. Kanske är det dags att vi omprövar seniorbegreppet lite?”

(Projekt-och konceptutvecklare BrittMarie Eriksson)